Nieuws

Ledenvergadering 2024

Ledenvergadering 2024

8 maart zijn we uitgenodigd door Marvin Tolhuis van www.brasserietolhuisje.nl voor onze jaarlijkse ledenvergadering. Na een welkomsdrankje heeft de voorzitter de ledenvergadering geopend. Onze traditie is voortgezet om de vergadering zo kort mogelijk te houden zodat we daarna van het heerlijke buffet konden gaan genieten en bij kunnen kletsen/netwerken.  
 
Bedrijfsbezoek Meyer Werft Papenburg

Bedrijfsbezoek Meyer Werft Papenburg

12 november 2023 heeft OGHS een bezoek gebracht aan de Meyer Werft in Papenburg.  Als groep hebben we een rondleiding gehad op de werf. Wat een indrukwekkende bedrijfsvoering, mooi om te zien. De rondleiding duurde 2 uur.  Daarna doorgereden naar Heede waar we bij Kanneloni van een heerlijke lunch hebben genoten. En alle tijd hadden om met elkaar bij te praten. Kortom weer een geslaagd uitje van OGHS.
 
MFT De Woldstreek heeft FysioFit overgenomen

MFT De Woldstreek heeft FysioFit overgenomen

Per 1 mei 2023 is FysioFit Slochteren-Harkstede overgenomen door Fysiotherapiepraktijk MFT De Woldstreek.Wij zijn erg enthousiast dat deze praktijk nu bij ons mag horen en hebben zin in de samenwerking met alle nieuwe collega’s en patiënten. Al onze nieuwe collega’s kunt u vinden op onze site. Voor u als patiënt verandert er eerst verder niets. Locaties blijven hetzelfde en therapeuten blijven werken volgens hun eigen agenda.Graag verwelkomen wij u onder de nieuwe naam MFT De Woldstreek.  
 
Cazemier Management en Advies

Cazemier Management en Advies

De wereld verandert snel. Cazemier Management en Advies helpt organisaties beter in te spelen op deze verandering op het gebied van (facilitaire) bedrijfsvoering, duurzaamheid, gastvrijheid, data en efficiënte processen. Van visie tot praktische implementatie. No-nonsense, resultaatgericht en betrokken.  
 
Ledenvergadering 2023

Ledenvergadering 2023

21 maart 2023, op de prachtige locatie van Cosis Ons Hertenkamp, de traditie van OGHS in ere gehouden door een hele korte ledenvergadering en een heerlijk diner bereid en geserveerd door Jelle de Visser. Een geslaagde avond. https://www.devliegeraar.nl
 
Na lange tijd weer een gezellige ontmoeting gehad met alle leden. Samen heerlijk gegeten en bijgepraat.

Na lange tijd weer een gezellige ontmoeting gehad met alle leden. Samen heerlijk gegeten en bijgepraat.

Op  29 september 2022 zijn alle leden uitgenodigd bij Ter Veld Boomverzorging in Harkstede voor een gezellige avond en ontmoeting wat deze avond in het teken stond van verwelkomen van nieuwe leden. JenAverhuur hebben de heerlijke BBQ verzorgd en de meubels en sfeerverlichting geleverd. Het welkomsdrankje werd verzorgd door Gijs en Niek Veldboom van Ober aan Huis en het toetje is gemaakt door 't Tolhuisje - lunchroom en Brasserie.