Terug naar Nieuws

Ledenvergadering 2023

Gepubliceerd op:

21 maart 2023, op de prachtige locatie van Cosis Ons Hertenkamp, de traditie van OGHS in ere gehouden door een hele korte ledenvergadering en een heerlijk diner bereid en geserveerd door Jelle de Visser. Een geslaagde avond. https://www.devliegeraar.nl

Foto's

Bekijk ook

MFT De Woldstreek heeft FysioFit overgenomen

MFT De Woldstreek heeft FysioFit overgenomen

Per 1 mei 2023 is FysioFit Slochteren-Harkstede overgenomen door Fysiotherapiepraktijk MFT De Woldstreek.Wij zijn erg enthousiast dat deze praktijk nu bij ons mag horen en hebben zin in de samenwerking met alle nieuwe collega’s en patiënten. Al onze nieuwe collega’s kunt u vinden op onze site. Voor u als patiënt verandert er eerst verder niets. Locaties blijven hetzelfde en therapeuten blijven werken volgens hun eigen agenda.Graag verwelkomen wij u onder de nieuwe naam MFT De Woldstreek.  
 
Cazemier Management en Advies

Cazemier Management en Advies

De wereld verandert snel. Cazemier Management en Advies helpt organisaties beter in te spelen op deze verandering op het gebied van (facilitaire) bedrijfsvoering, duurzaamheid, gastvrijheid, data en efficiënte processen. Van visie tot praktische implementatie. No-nonsense, resultaatgericht en betrokken.  
 
Na lange tijd weer een gezellige ontmoeting gehad met alle leden. Samen heerlijk gegeten en bijgepraat.

Na lange tijd weer een gezellige ontmoeting gehad met alle leden. Samen heerlijk gegeten en bijgepraat.

Op  29 september 2022 zijn alle leden uitgenodigd bij Ter Veld Boomverzorging in Harkstede voor een gezellige avond en ontmoeting wat deze avond in het teken stond van verwelkomen van nieuwe leden. JenAverhuur hebben de heerlijke BBQ verzorgd en de meubels en sfeerverlichting geleverd. Het welkomsdrankje werd verzorgd door Gijs en Niek Veldboom van Ober aan Huis en het toetje is gemaakt door 't Tolhuisje - lunchroom en Brasserie.