Terug naar Nieuws

MFT De Woldstreek heeft FysioFit overgenomen

Gepubliceerd op:
MFT De Woldstreek heeft FysioFit overgenomen

Per 1 mei 2023 is FysioFit Slochteren-Harkstede overgenomen door Fysiotherapiepraktijk MFT De Woldstreek.

Wij zijn erg enthousiast dat deze praktijk nu bij ons mag horen en hebben zin in de samenwerking met alle nieuwe collega’s en patiënten. Al onze nieuwe collega’s kunt u vinden op onze site. 

Voor u als patiënt verandert er eerst verder niets. Locaties blijven hetzelfde en therapeuten blijven werken volgens hun eigen agenda.


Graag verwelkomen wij u onder de nieuwe naam MFT De Woldstreek.

 

 

Ledenvergadering 2024

Ledenvergadering 2024

8 maart zijn we uitgenodigd door Marvin Tolhuis van www.brasserietolhuisje.nl voor onze jaarlijkse ledenvergadering. Na een welkomsdrankje heeft de voorzitter de ledenvergadering geopend. Onze traditie is voortgezet om de vergadering zo kort mogelijk te houden zodat we daarna van het heerlijke buffet konden gaan genieten en bij kunnen kletsen/netwerken.  
 
Bedrijfsbezoek Meyer Werft Papenburg

Bedrijfsbezoek Meyer Werft Papenburg

12 november 2023 heeft OGHS een bezoek gebracht aan de Meyer Werft in Papenburg.  Als groep hebben we een rondleiding gehad op de werf. Wat een indrukwekkende bedrijfsvoering, mooi om te zien. De rondleiding duurde 2 uur.  Daarna doorgereden naar Heede waar we bij Kanneloni van een heerlijke lunch hebben genoten. En alle tijd hadden om met elkaar bij te praten. Kortom weer een geslaagd uitje van OGHS.